Ons product

 

Ons product is hoofdzakelijk zelfgemaakte patat. Deze patat wordt gemaakt van verse, voorgeschilde aardappelen van de firma Heezen BV, hierdoor blijft er veel meer smaak van de aardappel behouden dan bij kant en klare patat.
bintje aardappel 804964-oerfriet2

Nadat de aardappels tot patat gehakt zijn, worden ze voorgebakken op ongeveer 135 graden in een frituurpan met ongeveer 45 liter soja-olie erin, soja-olie is veel gezonder, en vooral lekkerder dan vet. Het enige wat dan nog hoeft te gebeuren is het nabakken, dit gebeurt op 175 graden.

patat topverantwoordfrituren

Omdat de patat vers voorgebakken is is het binnen een paar minuten klaar, waarna niets een heerlijk zakje patat meer in de weg staat! Als u verdere informatie wilt over zelf patat bakken, kom dan gerust langs bij Schipper patat!

 

Behalve de patat van Schipper hebben we natuurlijk ook nog heerlijke snacks van de beste leveranciers.Behalve de gewone vlees-snacks zoals kroketten, frikadellen en kipcorns en de traditionele vegetarische snacks zoals bami-rollen en kaassoufflé’s, verkopen wij ook een heerlijk balletje gehakt uit de verse jus.

Becker's_logo.svg     Kroket_RGB_72

Oliehoorn logo        804964-oerfriet2

        broodje-frikandel.png           8e30d0d7bba5686e5f3e15f79475bf3d

coca_cola_15_77519           frikadel-speciaal

LargeVendorlogo_bewuste_keus_400x300.Xw5xv


Schipper patat, voor de lekkerste vers gebakken patat van Rotterdam!

 

Advertentie